Consultancy

Consultancy

Soms heeft u wel de capaciteit, maar niet de juiste kennis voor het succesvol afronden van een project. Of u wilt dat uw strategie door een onafhankelijke expert wordt getoetst. Een oplossing hiervoor is het inhuren van een consultant. Deze consultant kan u zowel met specifieke aspecten als met complete implementatie uw organisatie van dienst zijn. De opdracht voor onze 2Share consultant(s) wordt immers geheel naar uw behoeften ingevuld.

2Share heeft specialisten in dienst met een academische of HBO opleiding. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste stand van de techniek en hebben ook specifieke branche kennis, zoals op het gebied van de financiƫle sector, de gezondheidszorg, overheid of dienstverlening. Wat uw wens of vraag ook is: 2Share heeft er een specialist voor.

2Share is een technisch automatiseringsbedrijf met kennis van zaken wat in en om een data center heen gebeurt. Gaat het nu om een inrichting van Linux/Unix/Windows omgevingen, netwerken of wilt u uw hele storage vervangen of laten beheren, de specialisten van 2Share hebben de kennis van het hele traject van ontwerp, implementatie tot het dagelijks beheer. Omdat geen enkele omgeving op zichzelf staat, hebben onze professionals natuurlijk ook ervaring met andere deelgebieden.