Over 2Share

Wie zijn wij?

Het in 2008 opgericht VLF Networks BV is in 2013 door het huidige management omgegoten naar 2Share Networks BV. Deze naamswijziging was een pure optische keuze. Waar VLF niet meer paste bij ons imago en 2Share staat voor waarin we geloven was de keuze makkelijk. We bestaan echter nog steeds uit immer gedreven en gepassioneerde professionals die weten wat er nodig is en hoe je dit voor elkaar kan krijgen. Kortom ons hart en passie voor ons vak overstijgt elke optische wijziging.

Onze visie

De IT-wereld is in de loop der jaren enorm veranderd. Zo zijn er legacy systemen die vaak vergeten worden maar hedendaags nog heel erg belangrijk kunnen zijn binnen de IT-infrastructuur. Of juist nieuwe ontwikkelingen waar men nog niet vanaf wist en welke het werk zoveel makkelijker en efficiënter maken. 2Share heeft de ideale mix van geslepen ervaring en jonge ambitie in huis. Waar bij vele Microsoft en Linux elkaar bijten, slaan ze bij ons de handen in één. Geen misgunning of misplaatste arrogantie. Wij doen alles samen en in goed overleg. Onze missie is om dit samen met de juiste professionals door te zetten om zo onze trouwe en nieuwe klanten optimaal te kunnen ‘servicen”.

2Share als leverancier/partner

Wij begrijpen dat u als organisatie een eigen belang hebt op de markt. Vaak met moordende concurrentie van con-collega bedrijven probeert u uw organisatie te laten uitblinken. Hiervoor is kwaliteit op de vloer nodig. Klinkt bekend?

Hedendaags bestaat er geen bedrijf meer zonder een IT-omgeving. Je kan de beste zijn in het verkopen van uw diensten of producten, maar zonder een goede stabiele IT-omgeving loopt u toch achteraan. Komt bekend voor?

Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen, verbeteren en beheren van MKB en Enterprise IT-infrastructuren. Dit doen wij ook graag voor u. Geef ons eens een belletje, wij bespreken graag wat 2Share voor u kan betekenen.

Hoe gaan wij te werk?

Door transparantie te geven in onze communicatie. Door middel van snel schakelen op een eerlijke manier. Door het eenvoudig te houden en recht door zee te zijn. Door ons professioneel op te stellen en onze handen ook te laten werken. Door te doen!

2Share als werkgever?

Heb jij keihard zitten blokken al die jaren om je diploma te halen en een mooie job te vinden in de IT? Geen zin om nog eens een rechtenstudie erop los te laten? Dan zit je bij 2Share aan het goed adres. Regels zijn goed, maar slaan snel door in pagina’s met lange stukken tekst waar geen IT-professional van houdt. 2Share houdt het simpel zonder dat wij onze professionele uitstraling verliezen. De mogelijkheden binnen 2Share zijn eindeloos en voor ons is “the sky” niet “the limit”.