Testimonials

Medewerkers aan het woord

Mike: Geweldig bedrijf

Sinds 2012 in dienst bij 2Share en ik zou met er ook niet meer weg willen denken. Het management van 2Share zeggen een hoop maar maken het ook gewoon waar. Als Microsoft consultant vind ik het belangrijk dat ik altijd een leuke uitdagende opdracht heb en in 99% van de gevallen zorgen ze hiervoor. Ik heb vele mooie organisaties gezien en ervaringen opgedaan die niemand mij meer kan afpakken. Dit is ook dankzij 2Share. Ik ben erg tevreden! Ik zeg altijd: "het gras is groener aan de overkant" want ik heb genoeg kansen gehad om elders aan de slag te gaan maar ik hoef niet weg bij 2Share. Ze zijn daadwerkelijk een unieke organisatie.

Mike Otten Windows Consultant & Architect

Chris: Duidelijk en persoonlijk

Ik ben in 2015 aangesloten na een heel open en fijn interview met 2 man van het management. Vanaf het begin had ik er een prima gevoel bij en vond ik de club bij me passen. In het begin een hobbeltje of 2 moeten nemen maar uiteindelijk echt goed terecht gekomen. 2Share is een werkgever die zijn nek uitsteekt voor je en ook daadwerkelijk zijn best doet om het zo leuk en goed mogelijk voor je in te regelen. Voor mij hebben ze gezorgd voor stabiliteit en rust. Ik geef ze hiervoor mij beste zelf terug en dat is alles dat men vraagt. Dat je je best doet. Dreig je te verzaken dan hoor je dat ook van ze. De mannen zijn daarin niet de personen die ergens omheen draaien. Recht door zee communiceren en zeggen waar het op staat. Soms even slikken maar ik ben wel van mening dat dit de beste manier is. "Ieder zijn specialisme is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen"

Yevgen Flerko System Architect

Nathalia: Gezellig, persoonlijk en toch ambitieus

Sinds 2008 ben ik werkzaam voor 2Share en heb eigenlijk nooit problemen. Alle verwachtingen die ik heb bij een werkgever, vind ik bij 2Share. Leuke opdrachten, gezellige mensen, professionele houding. Toegevende dat je veelal bij de klanten van 2Share aan het werk ben en je dus niet dagelijks direct met ze te maken hebt maar ze laten wel zo nu en dan hun neus zien of blijven interesse tonen in wat er speelt. Niet alleen bij de klant maar ook met mij als persoon. Dat persoonlijke spreekt me aan en dat maakt 2Share voor mij een prima werkgever.

Nathalia Hoogkamer .NET Developer